-

Echte lichtarchitecten, LED Solution begeleidt u bij het creëren van sfeer en de implementatie van lichtoplossingen, waarbij meer dan 25 jaar ervaring ten dienste van uw project wordt gesteld. Of het nu gaat om een sporthal, hotel, winkel, industrieel gebouw of magazijn, ons ontwerpbureau is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in LED-technologie en is op zoek naar de meest geschikte productoplossingen om aan uw behoeften te voldoen. Met een fabrieksgarantie tot 10 jaar op onze producten werken we alleen met professionele en betrouwbare verlichtingsfabrikanten in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

ONZE MISSIES

Voor elk type project bieden wij de ideale oplossing

Gebouwen en Vastgoedparken

Onze lichtadviseurs bestuderen uw vastgoedproject en stellen u oplossingen voor die voldoen aan uw behoeften, met respect voor de geldende normen. Of het nu voor de publieke sector is of voor een particulier bedrijf, wij nemen onze rol ter harte om uw gebouw te voorzien van een optimale verlichting en tegelijkertijd het energieverbruik te verminderen.

Kantoren & winkels

Onze Light Designers zijn in staat om een heldere sfeer te creëren in uw kantoor, winkel en open werkruimte. Zij gebruiken de materialen die het best aan uw behoeften voldoen om u te voorzien van een unieke verlichting die uw producten in de kijker zet of voor een optimale verlichting voor uw medewerkers zorgt.

Sportverlichting

Of het nu gaat om een sporthal of een buitenveld, doe beroep op ons voor de vervanging van uw verlichting door de modernste apparatuur met een managementsysteem op maat. Wij werken met de huidige normen van uw federatie. Zo creëren we mogelijkheden voor grote wedstrijden in de toekomst...

Architecturale verlichting

Heeft u een ambitieus project voor uw gebouw? Laat ons u begeleiden voor het technische gedeelte, waarom ook niet de creatieve aspecten zodoende uw gebouw de zichtbaarheid te geven die het verdient. Wij regelen alles voor u: beginnende bij het idee/concept tot de installatie en de programmering.

Industriële verlichting

Heeft u er ooit aan gedacht om de verlichting van uw industrieterrein te optimaliseren? Magazijn of productiesite, elk type heeft zijn eigen specifieke kenmerken zodat het uw medewerkers ten goed komt. Maak gebruik van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Een verlichtingsproject in uitvoering ?

LED Solution begeleidt elektriekers, architecten en projectmanagers die een echte fotometrische studie van de te bouwen of te renoveren ruimte willen verkrijgen. Door samen te werken met ervaren fabrikanten, bieden wij op maat gemaakte armaturen aan voor een optimale verlichting.

Faciliteiten...

In het besef dat een hoogwaardige en optimale lichtinstallatie soms duur kan zijn, bieden wij al onze professionele klanten een huur- of leaseformule aan voor hun LED-verlichting. Ons team kan, indien nodig, een rentabiliteitsberekening maken van een nieuwe LED-verlichtingsinstallatie.

ONZE WERKWIJSE

Eerste kennismaking

Vanaf de start van uw project staat ons ontwerpbureau tot uw beschikking om u te begeleiden in uw verlichtingsconcept. Van het aantal lichtpunten tot de te respecteren normen, zullen onze fotometrie-experts u begeleiden om uw wensen en behoeften zo goed mogelijk te respecteren. Tijdens hun bezoek ter plaatse, berekenen ze ook de helderheid die nodig is voor een optimaal zicht, zowel binnen als buiten.

Selectie en/of productie van verlichting

Bij de keuze van de verlichting, houden onze lichtontwerpexperts rekening met alles. Door gebruik te maken van ons team, bent u niet langer beperkt tot de keuzemogelijk- heden van de gebruikelijke groothandelaren en heeft u de mogelijkheid om LEDverlichting op maat te installeren in uw kantoor of winkelcentrum. Wij garanderen onze fabrieksproducten tot 10 jaar.

Verlichtingsontwerp en berekening van de rentabiliteit

Onze verlichtingsexperts kunnen ook, indien nodig, een verlichtingsstudie uitvoeren. Deze gespecialiseerde interventie stelt u als bedrijfsleider of projectmanager in staat om specifieke vragen te beantwoorden, zoals het aantal benodigde lichtpunten, het type verlichting en het elektrisch vermogen dat nodig is voor een ideale helderheid. Tijdens deze etappe voert ons team ook een rentabiliteitsberekening uit: zo kunt u de periode bepalen die nodig is om uw investering rendabel te maken dankzij de energiebesparingen die de LED-verlichting mogelijk maakt.

Validatie door de klant

Zodra het dossier met betrekking tot de lichtstudie is afgerond, presenteren wij u de resultaten van onze werkzaamheden. Indien gewenst kunnen wij u ook kennis laten maken met het (de) geselecteerde product(en), waardoor u een globaal overzicht heeft van uw toekomstige situatie.

Vervaardiging van verlichtingsarmaturen

Heeft u een voorkeur voor een unieke verlichting? Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams stellen hun technische vaardigheden en creativiteit ten dienste van uw project, om u uw originele LED-verlichting aan te bieden.

Levering en installatie

Bent u niet in staat om de gekozen verlichting zelf te installeren? Onze partners garanderen u een optimaal resultaat. Zij zorgen voor alles – van de aansluiting tot en met de oriëntatie van de afzonderlijke lichtpunten – en u kunt op een efficiënte en economische manier direct genieten van een optimale verlichte ruimte.

COMPETENTIES...

De vaardigheden van ons team houden daar niet op. We zijn ook gespecialiseerd in Smart Lighting, een revolutionaire technologie die de energie-efficiëntie van verlichtingsinstallaties verhoogt door de intensiteit te variëren volgens verschillende parameters. Buitenverlichting, industriële en openbare gebouwen, zwembaden, parkings, perrons van stations, tunnels, architecturale gevelverlichting, showrooms, ecoduc, gebouwen... Onze verlichtingsarchitecten staan ten dienste van instellingen en bedrijven voor alle soorten B2B-projecten.

-

ENKELE REALISATIES

Enkele referenties...

TOEGANG & CONTACT

-

Voor elk contact kunt u het onderstaande formulier gebruiken. Wij zullen snel op uw verzoek reageren.

Velden met een * zijn verplicht.

Door ons deze informatie toe te sturen, gaat u ermee akkoord om uitsluitend voor de voltooiing van onze zakelijke relatie in onze database te worden opgenomen. Er wordt geen informatie aan derden verstrekt.

Wij bieden oplossingen en genereren besparingen voor uw projecten

 VERLICHTING

studies

644

uren van berekeningen en tekeningen

PROJECTEN

gerealiseerd

56

gedurende het jaar 2020

BESPARINGEN

gerealiseerd door onze klanten

1780

schatting in MW/u 

REFERENTIES

van LED-verlichtingssystemen

9999

en nog veel meer